Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود میرزائی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساوه با اشاره به مصوبه خرید سربازی اظهار کرد: موافقت اعضای کمیسیون تلفیق لایجه بودجه ۱۴۰۱ با خرید خدمت سربازی، ظلم و اجحاف بزرگی در حق جامعه کارگری است.

وی با اشاره به این‌که از مجلس انتظار می‌رود طبق فرمایش مقام معظم رهبری قوانینی را وضع کنند که منافع ضعفا و فقرا در آن لحاظ شده باشد، افزود: متأسفانه این اقدام هیچ منفعتی برای جامعه کارگری نداشته بلکه برای سرمایه‌داران و آقازاده‌ها سازنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اجرائی خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه بیان کرد: جای بسی تأسف است که فرزندان پولداران با پرداخت هزینه به خدمت سربازی نروند و فرزندان کارگران و کارمندان و ضعفا به سربازی رفته و از کشور دفاع کنند.

میرزائی اضافه کرد: این مصوبه به نوعی تضاد طبقاتی را به همراه دارد زیرا فرزندان کارگران و بازنشستگان که از دهک‌های درآمدی پایین هستند باید به سربازی بروند چون توان پرداخت هزینه خرید خدمت را ندارند.

وی گفت: فرزندان پولداران باید به سفرهای خارجی بروند و به دنبال خوش‌گذرانی باشند و یا بازار اقتصاد را به دست گیرند و فرزندان کارگر پس از بازگشت از خدمت سربازی مجبورند به دنبال کارگری ساختمان و... باشند.

دبیر اجرائی خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه افزود: ما انتظار داریم که این مصوبه تصویب نشود یا در صورت تصویب به گونه‌ای بود تا جامعه کارگری که تأخیر یا غیبت خدمت دارند نیز می‌توانستند از این مزایا با شرایطی مطلوب برخوردار شوند.

میرزائی بیان داشت: از سوئی دیگر هزینه مشخص شده برای خرید دو سال خدمت سربازی بسیار بالاست و با حداقل مزد یک کارگر نمی‌تواند آن را پرداخت کند زیرا مبلغ آن از دیه یک انسان بالاتر است.

وی خاطرنشان کرد: دارندگان مدرک تحصیلی کاردانی و کمتر از آن با پرداخت ۲۵۰ میلیون تومان، دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد با پرداخت مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان و دارندگان مدرک پزشکی عمومی و دکترای تخصصی و بالاتر از آن در تمامی رشته‌ها با پرداخت مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان به حساب خزانه کل کشور قادر به خرید سربازی خود خواهند بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خرید خدمت سربازی خرید خدمت کمیسیون تلفیق کمیسیون تلفیق لایجه بودجه جامعه کارگری خدمت سربازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۱۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر حسینی محراب ظهر امروز چهارشنبه در آئین گرامیداشت روز کارگر که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کارگران، همواره بزرگترین تأثیر را در صحنه‌های مختلف انقلاب داشته‌اند. موتور محرک و پیش‌برنده انقلاب و تولید، جامعه کارگری است. البته جامعه کارگری تنها نیست بلکه جامعه کارفرمایی نیز وجود دارد.

وی با اشاره به اهمیت کارگران در ایران و جهان، گفت: وقتی دیدگاه مکتب اسلام را درباره کار و کارگر با دیگر مکاتب مقایسه می‌کنیم متوجه تفاوت زمین تا آسمان می‌شویم. چه به‌عنوان کارفرما چه دولتی و چه عمومی، باید نگاه ارزشی دین را نسبت به کارگر دنبال کنیم.

وی ادامه داد: مترقی‌ترین قانون کار در دنیا را داریم. قانون کاری که بزرگان نوشته‌اند در نگاه تطبیقی با تمام قوانین کشورها، قانون کار جمهوری اسلامی نسبت به همه کشورها مترقی‌تر است.

حسینی محراب افزود: بنای فکری امام (ره) و مقام معظم رهبری نسبت به کارگر از دین خدا و قرآن گرفته شده است. این‌ها امیدواری ما نسبت به صحنه کار و کارگری است. جمهوری اسلامی مواردی را میان کارفرما، دولت و کارگر مشخص کرده است. این مثلث تشکیل شده تا مسائل جامعه کارگری و کارفرمایی که وجود دارند، حل شوند. برقراری ارتباط بین این دو یکی از کارهای ظریف است. نباید چیزی لاینحل باقی بماند. این جریان باید محقق شود که حتی بازنشسته در این قالب با ظرفیت قانونی و حقوقی، صحبت کند و مشکل را حل کند. نه اینکه کنار خیابان بایستند یا در تهران تجمع کنند. ظرفیت‌ها وجود دارد این‌ها را فعال کنید.

وی ادامه داد: در گروه ملی فولاد ۳۰۰۰ نفر مشغولند و ۳۵۰ هزار تن تولید دارد. در حالی که باید دو میلیون تن تولید داشته باشد. معلوم است وقتی کار انجام نشود، حق و حقوق نیز عقب می‌افتد و پاداش نیز پرداخت نمی‌شود.

استاندار خوزستان افزود: تمام کارگران ماهر در دنیا صاحب شغل هستند. ظرفیت استان در تربیت کارگر ماهر، دانش‌آموزان و دانشجویان ماهر باید افزایش یابد. قوی‌ترین نیرو و مدیران نفتی کسانی هستند که در هنرستان نفت درس خوانده‌اند. باید هنرستان‌های مسکن، کشاورزی، فولاد و پتروشیمی نیز راه‌اندازی شود. یکی از برنامه‌های قوی استان راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی است.

وی گفت: برخی دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی، تازه به فنی حرفه‌ای می‌روند و مهارت می‌آموزند، معلوم است که عمر و جوانی و … عقب می‌افتد. استاندار خوزستان اضافه کرد: تمام توان استان را بسیج کردیم و بیش از ۷۰۰ هزار تن گندم خریده شده و برای مقابله با توده بارشی که رگباری و شدید است، آمادگی داریم تا مشکلی برای گندم‌ها ایجاد نشود. درباره آب‌گرفتگی احتمالی نیز تقسیم کار شده است.

کد خبر 6094635

دیگر خبرها

  • بهبود معیشت کارگر ران اهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • تقدیم ۱۰۰۰ شهید جامعه کارگری در مازندران
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • به موضوعات مهم جامعه کارگری، توجه شود
  • تشکیل تعاونی تامین مسکن برای کارگران گلستانی
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان